MCDONALD'S BONDGENOTENLAAN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 331 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij McDonald's Bondgenotenlaan. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 22:35 Bestelling was niet volledig en ik heb niet de macarons gekregen die ik besteld heb. Weinig nut dat ja mag kiezen als ze toch maar lukraak wat macarons in het doosje stoppen
3 dec 2022 om 21:15 Beetje afgekoeld verder in orde
3 dec 2022 om 19:27 Volgens mij zit er een vloek als ik iets bestel bij de Mc Donalds want elke keer zat er weer eens iets niet bij. Dit keer waren het de extra frietjes met mayonaise die er niet bij zaten Mijn rijstwafel heeft me toch gesmaakt maar nooit meer!!!
3 dec 2022 om 2:27 Pretty fast since it was a large order. Kids were happy that's all that matters
2 dec 2022 om 14:32 De helft zat er niet bij
1 dec 2022 om 21:43 Waiting time very long. Too long
1 dec 2022 om 20:17 Meer dan anderhalf uur gewacht, mijn eten was ijskoud, en mijn sauzen zaten er niet bij. Ronduit SLECHT.
1 dec 2022 om 19:29 Frieten waren koud
30 nov 2022 om 22:53 Koud
30 nov 2022 om 17:43 Heel de bestelling fout
30 nov 2022 om 17:30 Big Mac was warm maar frieten waren lauw om niet te zeggen bijna koud. Iets wat ik ook al vaak voor had bij afhalen of ter plekke op eten. Aandachtspunt McDo!
30 nov 2022 om 16:16 Iemand anders zijn bestelling gekregen, maar wel in zak met mijn naam. Nog steeds geen terugbetaling, terwijl het veel minder waarde had